Sunday, January 9, 2011

apa harus aku buad ??

kim suwoh aku call dy
lepas tu dy ckap dy sakit
nk aku temankan dy pergi hospital
aku pown bersetuju
aku ckap lar esok aku g umah dy
selasa teman dy g hospital

lepas tu kat blog laen plak ceritanya
dy masih lagi nak sebut Fira Dahlan je yg peduli pasal dy
eh , abis tu aku tak peduli lar pasal ko??
kalo aku betul tak peduli
buad ape aku nk teman ko g hospital hah ?!
baek aku g tgk wayang ngan ina

myra - hospital
selasa
tahu!
myra - dah tu nk g hospital hari ape??
kim - hehe
tah ..
myra - nk kene wat temu janji dulu kew??
x pe ah
ajak ar abby
kim - pahal abby ?
O-o
myra - saje suke
ajak ar dy
dy ksn dope
kim  - huh ?
myra - nnti nk g hospital , roger ar
esok x grak balakong
kim - huh ?
myra - NANTI NAK G HOSPITAL , BERITAHU LAR
BARU ORANG GERAK BALAKONG
ADA PAHAM?
kim - yey yey !!
tak jadi pergi hospital !!
hahaha
selamat !!
bye
myra - bye

yelar , aku kan x peduli pasal dy
buat ape aku nak tnggu dy ??
baek aku duk hostel ..
aduh , dalam marah-marah pown still aku kesiankan dy
bia lah
esok lepas kelas
aku pegi lar umah dy
risau plak , hmm

2 comments:

  1. erm...bengong betulll..dah die wat camtu...wat tak tau sementara yer..hahahaha

    ReplyDelete