Sunday, January 30, 2011

yesterday !

yesterday is a great time
HAHAHA
mula-mula plan wanna meet Lady Dyaa
and watch khurafat
while otw to JJ ipoh
Dyaa texting me
said her cousin dah beli tiket wayang for 1.45 pm
i said okay , i'll wait for her

then arrived
first-first serbu toilet dulu =P
pastu pergilah usha wayang
cite khurafat 2.45 dah fulllah
tinggal pkul 4.30 jew
last-last beli jugaklah tiket
then pusing-pusing
coz tataw nk buat ape
lepak jap kat food court
pastu tetibe muncul jew baha
ntah dari mana dtang
lepak-lepak jap
pastu datang pulak amir dari reborn crew
dy mcam terkejut tgk saya
dy dtg ngan sorang ag member reborn crew
yg erra ckap chomel bangat
sembang-sembang pasal showdown
amir pown bukak lar cite pasal mamat tu sesat masuk reborn crew
kaw-kaw gelak kat situ
last-last amir ajak g tempat game
nama tempat tu capcom
dy pegi bantai sebut popcorn
naek satu tingkat
sampailah kat "popcorn"
tataw apa motive dy ajak g tempat tu
sembang-sembang ngan member dyowg
last-last ajak g tempat open carpark
lepak jap kat situ
pastu kene halau dengan security guard
tapi kami ny kan degil
dah kene halau
datang balik
amir ngan mmber dy plak sebok nak tngkap gmbar
pose mcam-mcam gaya
sedang menjadi photograper tak berbayar mereka
dyaa mesej tnya ada kat mana
ckap ada dekat dengan tempat bowling
pastu tunggulah dyaa sampai
jumpe-jumpe jew
sumpah tak cam
kecik chomel jew
kekok gyla tyme tu
so mcam blur tataw nk ckap apa
last-last dyaa ckap cousin dy lapar
so temankan dyowg ke food court
sampai-sampai food court
erra ajak g tempat wayang
takut dah boleh masuk
salam-salam ngan dyaa
terus gerak-gerak khas g tempat wayang
wayang 4.30
dapat masuk 4.25
jenuh tunggu kat situ
masuk-masuk wayang
tunggulah cite tu start
orang takut tgk cite tu
yang saya gelak
yelar , erra melatah terkejut tgk hantu tu
mama terbanglah
anakku terbanglah
tak boleh blah bile tutup mata guna bekas popcorn
hahahaha
dah abes cite
kami pown geraklah ke kfc
selesai makan
kami pown baliklah

the end




Friday, January 28, 2011

mamat bangang nama RIZAL

mula-mula tak de idea nk update blog
then tetibe muncul pulak sorang mamat bangang ny
nama dy MOHD RIZAL RISMUN
nama bboy dy LIL'LAZ
dy dari PREDACON SQUADZ

dy ny sume dope
maen flare haram kejadah sume pejam mata jew
hand hop tak yah ckap lar
memang nanges lar orang tgk dy
toprock dy whoo!
kira paling smart lar

apa ag eh nak ckap psal dy ny ?
lupe plak
dalam predacon , dy lar yg paling hensem ( nak termuntah aku taip )
pendek cite , dy yg paling smart lar
dah puas bodek , kutuk timelah

dy ny sume smart
ade satu dua mende je yg dy memang hampeh
dy ny kuat buffering
blur lar pendek cite
orang dah cite sampai kota landon dah
yg dy baru buffering kat malaysia ag
and last but not least
dy ny kuat perasan doe
aku pown tataw mane dy dapat "warisan keperasaan" dy tu
suke sngat perasan aku bite dy
aku pakai baju pink pown dy ckap aku bite
pendek cite
ko pergi jabatan pendaftaran
ko daftar warna pink tu sebagai warna rasmi ko
nnti kalo orang laen pakai kaler pink
ko boleh lar saman dyowg

dan sebelum aku terlupa
dy ny suka sngat carik pasal ngan aku
NAK MAMPUS APE ??
hahahaha
bawak-bawak lar bertaubat yerp encik rizal

sekian terima kasih



kan bagus
if there are a guy yg willing to wait for you
sedangkan he got more important thing to do

to company you without you asking him to do so

to hear you walaupun dy taw yg you are just merengek mcam budak2

to melayan your kerenah yg sumpah tak masuk akal

ada lagi kew guy yg mcam ny ?
most of the guy is full of ego !
hahaha =P

to guy yg full of egos out there
take note ya
EGO GIVE YOU NO BENEFIT LAH
so
STOP BEING SO FULL OF EGOSSS
you will find yourself better that way =)

sincere
amira shazwan

dope or famous ??

for all this time
i've watched
there are many people are famous
but THEY ARE NOT DOPE ENOUGH
and also
there are many people are dope
but THEY ARE NOT FAMOUS ENOUGH

world of entertainment kan
so now it's up to you
are you wanna be dope?
or
are you wanna be famous?
selayaknya engkau tahu
betapa ku mencintaimu
kau tenangkanku dari mimpi burukku

selayaknya kau mengerti
betapa engkau ku kagumi
kau telah tinggal di dalam palung hati

betapa hancur hatiku
melihat engkau bersamanya
namun ku mencoba tuk tegar menghadapinya

jangan kau menangis lagi
tak sanggup aku melihatnya
sekarang kau pilih diriku atau dirinya

kau tuliskan cerita tentang engkau dan dia
yg membuat hatiku semakin terluka
sudah usai sudah cerita engkau dan aku
ku anggap sebagai bingkisan kalbu

ku tulis cerita tentang aku dan dia
sehingga membuatmu terluka
sudah usai sudah, jangan menangis lagi
kurasa sampailah di sini




..It takes years to built up trust but it only takes one ASSHOLEE to screw everything up! :)
amy zainal

Thursday, January 27, 2011

imma keeping this story for a long timee
idk why i wanna share it this time around
okay , here we go

i first meet him at bukit bintang
and yes i still remember the date
after that we kept chatting on facebook
tweeting each other
and then come along this biatch

yes , he has known her before he knows me
idk why i'm letting she tears me apart
and idk why i trust her more that i trust him
i still keep all the msj in my fb inbox
she said that he is THE PLAYER
and many p'puan dah nanges sebab dy

and i am SO STUPID to trust her that time
but GOD KNOWS BETTER ryte
HE has opened my heart to investigate this thing first
i just found out everything she tell me about he , it's all lies!
i cried bcoz i have done mistake
i call him a liar bcoz i though he is the player
and that make us apart

i tried make things better
i go and meet him
asked for an apology
he seems okay
but things wont remain the same
we dont remain the same
i dunno what else to do
he said that i've change while i said that he has change
and then i tried seek help from his fren

and ternyata things went wrong
idk why i make a desicion to couple with his fren
that thing has ruined everything!
everytime i asked something to him
he say "tanya lar bf you tu"
i'm confius
is he mad at me bcoz i'm with other??
i thought we are just fren
you juga kan yg ckap to my sister
YANG KITA JUST KAWAN

and then you have decided to have a relationship with this girl
and that just it
we are never been the same again
i have lost you kan

and months later
those feelings towards you come back
idk why it hurting me so much this time around
i cried and cried
until i'm too tired to cried anymore
i misss you and i just can't tell you that
you have become complete stranger to me

and when i thought i have loose you
and when we are apart
something happened
we go hang together
and that time i felt like we have back to the old time
we laugh together
but still i felt like there are something blocking
there's like a wall there
between me and you
and when those moments pass away
we back to become a stranger to each other

i looked at you eyes
at time you looked at me
i know that eyes
there's a person inside the eyes
and i miss that person
it just you are not that person
person that i used to know
idk why you acted so different this time

that's the story
feel free to share what you thought about this

the end
ps : i miss you
whooo!
i just realized something
THERE ARE A COPYCAT IN THE HOUSE LAH
klakar gyla lah
anyway
dun wanna mention the name here for sure
SAPE YG MAKAN KFC DY YG TERASA KEKENYANGANNYA =PP
hahahaha
FIND A LIFE LAR WEYH!!
AND STOP BITING OTHERS!

Tuesday, January 25, 2011

i miss you guys

yes , i still remember
every details of every moments
it's started on new year
everybody is buzy talking about showdown
then mint come over to kim house
and they finished the kek batik yg i made with my fren (=.='')
when i asked for replacement
they started to experimenting
orang buat kek batik using biskut marie
dyowg buat kek batik using biskut oreo
ny sume keje kim , mint and rizal
buat-buat tgk tak mcam kek dah
dah rupe ais krim tahu!
tapi sedap
mcam2 gelagat korang tyme traning
then we together travel to eypoh mali
jangan cakap lar
sume masuk air
although dyowg tak menang
but yes
we are having fun together
then training for showdown
cehh!
siap tngkap gmbar org tido pastu edit
yg jadi mngsa mint and kim
and then when it comes to audition showdown
alhamudullilah
you guys make it though
walaupun ada kantoikan =PP
and then battle
omg!
I HATE TO SEE YOU GUYS LOST THE BATTLE
so unfair lah

while waiting for judge's desicion
i was hoping for you guys to make it through
walaupun suasana meriah with the bboys on stage
but still feeling empty
i'm worried
macam-macam dalam kepala time tu

‎' PREDACON SQUADZ,SORRY YOUR JOURNEY END HERE '

- JOE FLIZZOW

then we got back
the next morning
when i saw mint angkut beg nak balik
i'm feeling sad
bile lagi lar nak sama-sama macam dulu
hahaha
i tried to laugh
but i can't deny the fact i miss those moment
january 2011 means a lot to me
brings me joy till the max
KIM , MINT , MCDOHL , AYIE , RIZAL
PREDACON SQUADZ

showdown 2011

not much to say now about showdown
predacon make it to battle stage
but
they did not make it to meltdown stage
while waiting for the judge's desicion
i can see one thing
i see ayie's face
he is hoping
only god know how he feels that time

anyway
things dah pown happened
no way we can turn back time
just hoping that this will be a lesson for predacon squadz
lesson to be a better crew next tyme around

Our mistakes will be a lesson for our future ,We lost the battle for the showdown 2011, and are not selected for the meltdown does not mean we will stop here ...
We will practice again, and training hard and do better for the next competition in the future ...

;)

bboy mixzteen predacon squadz

in a beginning , everything will start with a mistake first because with that you can repair your weakness and everything to make it perfect

:)

bboy l predacon wakaka

Friday, January 21, 2011

audition showdown day 1

today is audition showdown day 1
woke up almost 8 am
siap-siap
then waited for those "ladies" bersiap
setelah setengah jam lebih bersiap
maka bergeraklah kami ke bb
sampai2 , jumpe waney
then lepak with her
g minum sume
THANX WANEY BELANJA AKU
dyowg ambik borang jew
coz they are having an audition tomorrow
setelah lepak2 jap
dyowg pown nak balik
at the same time
my frens from klang arrived
omgss!
muka my fren sedey jew when heard yg saya dah nak balik
sembang-sembang jap
pusing-pusing
naah!!
those "ladies" dah hilang lah
sekali call dah ade kat bawah
dengan hati yg terbakar
blah pergi mencari my frens from klang tuh
sekali mereka buat muka
eh , ckap nak balik
dengan muka slumber saya menjawap
apa boleh buat , org tak ingat , kene tinggallah
mereka pown ckap
oh tak pe lah , boleh lepak
then nak print gmbar
boleh plak bergaduh kat situ
adoiyai , korang ny
namun situasi is under control =PP
setelah selesai semua
maka mereka pown pergilah mendaftar
sekali tak cukup umur daa =PP
kene mintak kebenaran penjaga
selesai semuanya
mereka pown pergilah traning
tinggal beg ngan dyowg
sekali dyowg gerak g tempat laen
tak bwak saya punye beg
adoii
alhamdullilah
Allah tu maha berkuasa
masih terpelihara laptopku dari hilang
panas aty gak coz dyowg tinggal cam tu jew
tapi selagi boleh sabar kan , kita diam je lah
then tnggu lah turn mereka perform
dengan semangat ny record =PP
tapi sayang tak lepas lah ke battle
tapi tertanya gak
aftermix boleh maen freeze
asal dyowg tak maen freeze
selesai shooting video ngan 8tv
saya pown bercakap lar face to face ngan wan , leader aftermix
yg tak boleh blah
dy pown tak dapat jawab soalan saya
kenapa aftermix tak maen freeze
padahal freeze bukan sebarang freeze
freeze atas sume , airchair haram kejadah
lepas tu wan boleh bantai ckap ngan saya
kiteowg tak boleh maen powermove
saya pown dengan serious bajet pro menjawab =PP
kalo tak de powermove , maen footwork pown okay
tgk cam gbc
wan pown wat muke frust ngan saya
boleh pulak mintax saya ajarkan powermove??
ingat saya ny dope macam those "ladies" tu kew??
saya cakap lar
nak maen powermove , dtg lar balakong
mintax ayie ajarkan
pastu wan cakap
bukan sume free
saya pown belasah ckap
alah , sorang maen powermove cukup =PP
tak pown sorang dtg belajar
nnti dy ajar yg laen-laen
wan diam terpikir
kemudian perbincangan kami tamat disitu
aftermix nak pergi makan
yg amirul sebok tarik-tarik saya suwoh ekot g makan
cehh
tapi saya menolak
coz pkir takut tak ada bus nak balik balakong
amirul mara saya rasanya
coz tak ekot dyowg g makan
setelah salam-salam
saya pown bergerak lar balik
jalan kaki ke hang tuah
naek sampai sungai besi
naek bus smpai ktm serdang
and last naek bus ke balakong

the end

stupido

i feel SUPER DUPER STUPID right now
HAHAHAHA
kene tinggal MACAM ORANG BODO
yeah , you are so right lar dude
I AM SO STUPIDLAH!
HAHAHAHAHA

Thursday, January 20, 2011

holla !

hehe
just wanna to mention here
tomorrow is AUDITION SHOWDOWN
feeling SO NERVOUS about it
hahahaha
tak join pown
NERVOUS JE LEBIH
hahahahaha XD
anyway
just wanna wish best of luckssss for PREDACON SQUADZ
coz they are having an audition for showdown later
best of lucksss
you guys are dope enough
make ayie proud okay =PP
that's all

love
amira shazwan
a strong lady will manage to keep his works and things on track while her tears running down and still say she's fine !
just hoping i'm the one of those strong ladies
dun give up myra
you are strong all this time
WHY THE HELL YOU LETTING THIS THINGS TEARS YOU APART ??!
just let him go okay
he's not yours
OH GOD , GIMME STRENGTH

Tuesday, January 18, 2011

eypoh mali

jauh berjalan
dari kuala lumpur ke ipoh , perak
niat dihati ingin mencari pengalaman dan have fun
ternyata perangai masuk air mereka dan mereka masih sama
tidak kira di kl atau di ipoh
mereka yang paling kecoh sekali

perjalanan kami bermula awal-awal pagi lagi *semangat!
naek bus , ktm dan lrt untuk sampai di bukit jalil
sesudah sampai , naek bus ag untuk ke ipoh mali
didalam bus , kami berenam terpisah disebabkan seat kami berlaenan tempat
ada yang didepan
ada yang dibelakang
dalam bus , ada je yang simpan tenaga
sempat ag zzzzzzzz
HAHAHAHA

akhirnya , sampai juga kami di ipoh dalam pkul 11.45 pgi..
rizal tak menyempat , dy turun dulu dari kiteowg
sementara tnggu baha datang , semua pakat-pakat masuk toilet
tidak lama kemudian , muncullah manusia yang bernama baha
setelah berborak seketika , kami pun bergerak ke tempat competition tersebut
agak jauh juga perjalanan kami
dengan panas terik , berpeluh-peluh tapi masih bersemangat
setelah sampai
ayie nak test lagu
lepas tu dj tu cakap apa ntah
dy suwoh ayie burn laen lagu tu
tyme tu mereka dan mereka agak kebengangan
ayie dan baha berjalan ke pasaraya yang terdekat untuk beli cd laen
kami yang menunggu telah dihidangkan pizza free *cehh
sedang seronok makan-makan , muncullah ayie dan baha
setelah makan-makan
mereka dan mereka pown berbincang lah dengan encik dj yang wack tu
encik dj tu ckap yang dy x reti burn lagu
dan suwoh kiteowg burn sendiri
kemudian kami pown berjalan lagi mencari cc
tapi tak jadi menapak cc
lalu mereka membuat keputusan untuk pergi ke rumah baha
sedang berjalan , rizal tnya
ada bawak laptop x?
SUMPAH TAK INGAT ADA BAWAK LAPTOP
last-last kami teruskan juga perjalanan ke rumah baha


setelah sampai dirumah baha
mereka dan mereka masuk ke bilik bujang
menyettlekan hal lagu tu
saya pula tengok tv bersama mak baha
kerana kepenatan
saya tidur sebentar di bilik sebelah
sedar-sedar mereka sedang training di luar rumah




setelah traning , masing-masing datang bawak towel nak mandi
selesai semuanya , kami pown bergerak lar ke tempat competition tadi
selesai mendaftar dan test lagu
kami pown menanti competition tu bermula
sumpah lambat giler comp tu start

sementara menunggu , kami telah dihiburkan dengan persembahan artis
macam biasalah , mereka dan mereka ny , comfirm masuk air semuanya
sampaikan dyowglah crowd yang paling kecoh kat situ
siap artis yang v.e tu suwoh dyowg bboy atas stage
tapi disebabkan nak save tenage , mereka menolak
 akhirnya , competition pown bermulalah
predacon dapat turn yg ke 4
betul-betul sebelum predacon perform , mama , abah dan erra sampai ..
mama dan abah sebok mahu makan pizza , maka saya dan erra pown berjalan lar ke tegi stage
sebab nak record predacon punye performance
setelah selesai merecord
kami pown duduk lah melepak ditepi stage sambil jadi tukang jaga harta-harta mereka
sementara tunggu result
pengacara majlis mengadakan satu permainan
dan saya yang tak tahu pape ny terpaksa join *mcdohl sambotaj suwoh naek
dengan muke kava malu , saya pown berjalan lar naek ke atas pentas

kim satu group dengan baha , amir , aspalela dan sape ntah sorang lagi
saya pulak satu group dengan cina sumenye (=.='')
ada lagi satu group menjadikan 3 group sumenye
pengacara majlis tu pown menerangkan mengenai permainan tersebut
kami harus berlakon macam sebuah band yg termasyur =PP
dan haram jadah betul
group saya yang pertama kene buat
sumpah segan giler
kaku oii atas stage tu
dah lar jadi singer , mampus XD

kemudian group yg kedua adalah group kim
sumpah dyowg punye group gempak giler
sume maen bangang-bangang
hahahaha
dah satu group geng masuk air
mmg kecoh lar jadinya
setelah selesai , kami pown tuwon stage
lupe sape yg menang game tu
kemudian , result diumumkan
predacon squadz kene battle dengan reborn crew dan ape ntah ag 1 group tu
ingatkan battle untuk first place , second place and third place
rupe-rupenye battle untuk third place
yang first place ngan second place judge dah pilih
pastu macam haram , crowd pilih group p'puan tu menang third place
padahal yg p'puan tu just goyang-goyang badan jew mcam dangdut
macam tu pown boleh menang battle
tak logik langsung~


setelah tamat semuanya
kami pown mengambil kesempatan untuk bergambar
hehe
nak wat kenangan oii










































pengacara majlis dan penganjur majlis datang berjumpa predacon squadz
mereka meluahkan rasa tidak berpuas aty
kerana judge2 yg mcam harem tu bersikap pilih kasih
sepatutnya predacon squadz yang harus menang
dah lar sesuka hati tukar dari comp bboy battle ke comp showcase
bengang tu bengang gak
but at least rasa lega when tgk ada jugak yang hargai apa yang predacon squadz buat
siap dapat kupon pizza oii
kaw-kaw makan pizza balik tu
setelah selesai sesi luahan aty , kami pown jalan lar kaki beramai-ramai ke rumah baha
macam-macam yang terjadi
sume pakat-pakat masuk air
yang mint pulak syok coz imran dukung
yelar , injured kan

setelah sampai dirumah baha
kami sambut birthday adek baha , danial
setelah selesai semuanya
saya dan adek saya pown masuk lah kedalam bilik
niat mahu berehat tapi kim dan baha tak abes-abes kacau kami
last-last berjaya jugak kami tidur
keesokan paginya
berjaga pukul 10 pagi
niat nk gerak dah tapi tengok mereka dan mereka masih terbongkang tidur
dan adeq saya pown mengambil langkah seribu sambung tidur
saya pown baring-baring terus terlelap
jaga-jaga jew dan 12 tgh hari
last-last saya pown ke bilik sebelah
kejut kim
tapi disebabkan penat sngat
kim pown tak layan saya
last-last saya pown siap-siap
kuar-kuar bilik tgk mcdohl dah bangun
last-last saya kejut baha
baha tolong bukakan pintu yg bermangga tu
lalu kami pown memulakan perjalanan kami balik rumah
yang laen gerak balik kl petang tu jugak

the end
ps : sorry coz lambat update .. asyik terbantut jew ..

Monday, January 17, 2011

what i'm supposed to do
when my heart want you the most?
what i'm supposed to do
when i'm miss you more than anything else?
what i'm supposed to do
when my heart crys for you?

tell me what to do bha !
i just could not stop cry
when i realized what we have become
i just could not stop cry
when i realized i wont get you back

aku terluka sangat sebab ko
kenape ko cakap seolah-olah ko tak kenal aku?
padahal aku kenal ko dulu kan
sebab ko , aku rapat dengan dy
ko tak tahu kan
cuba ko tnye dy
sebab ape aku lepak ngan dy ari tu?
sebab AKU TANYA PASAL KO !!
sebab AKU CITE PASAL KO !!
tak pernah terpikir aku nak rapat ngan dy
tapi memandangkan aku lebih rapat ngan dy selaen member-member ko yg laen
for sure lah aku akan cari dy

tapi ko tak akan peduli kan kalo aku gtau ko
aku nak sangat ckap ngan ko
yang aku rindu ko
tapi tak mungkin ko akan dengarkan
sebab ko anggap aku ny stranger
ko tahu tak betape aku menyesal aku pergi lepak ari tu?
ko tak pernah nak ambik tahu kan
ko pikir aku gembira dengan dy
ko tak pernah tahu betapa aku terseksa dengan dy
apa yg buatkan aku bertahan selama ny
adalah sebab aku pikir ko
ko adalah sebab kenape aku belajar bboy
tapi mesti ko ingat aku buat citekan

aku terkilan sangat
ko cakap macam aku ny tak pernah kenal ko
aku tak tahu kenape ko berubah jadi macam ny
apa dah jadi?
dalam seminggu je
segalanya berubah
aku ingatkan tak de pape
tapi makin lama
ko makin jauh
dan akhirnya ko jadi macam ny

ko cakap dengan dy yg aku ny SS
tanya diri ko sendiri
betul ke aku ny SS atau ko pown rasa bende yang sama?
kalo betul aku ny SS
kenape tak dari mula-mula ko jauhkan diri?
macam yang ko buat kat betina tu
kenape ko stay?
dan bile aku rapat dengan dy
ko terus jauhkan diri
kenape?
ko benci ke aku rapat dengan dy?
tapi kenape ?
aku ngan ko kan kawan
kan ko ckap aku ny SS
kenape aku rapat dengan dy bru ko jauhkan diri dari aku?

YA ALLAH !
kenape susah untuk aku lepaskan dia kali ny?
kenape perasaan ini kembali?
YA ALLAH !
bagilah hambamu petunjuk
kuatkanlah hambamu ini

Sunday, January 16, 2011

things wont remain the same

as time goes by
people do change
and things just won't remain the same
i wish i could tell you
how much i miss the old time
i know well
you won't listen to me if i want to tell you
we have change kan
we have turn stranger to each other
and i almost forgot what brings us here
one name that i shall never forget
i know
it is my fault
by letting her influence my jugdement towards you
and this is how we end
i tried my best to believe
that things does happened for a reason
but i just can't find any reason
why this things happened to us
i dunno why you seems to hate me now
if that so
i won't say anything about it
bcoz i know
i cannot change what you thought in mind

whatever is it
i wont cry bcoz it's over
i'll smile bcoz it does happened
thanx for everything

ps : i miss you

bawak mati ??

hahaha
ayat lu ngan wa tak bley ag bgus ke hah ??
kalo dngan LADY DAA tu bley plak ckap leklok
dengan wa bley plak guna ayat '' BAWAK MATI ''
asal dope sangat ??
HAHAHA
wa rasa sngat lah best doe
ase mcam dapat wat 2000 10 round
HAHAHA
sekali dapat ayat bawak mati daaa
mau tak bangga
bukan sume dapat ayat tu
orang-orang yang WACK je boleh dapat

mmg ah
tak penting pown apa yg wa rasa
bukan lu nak pikir pown apa wa rasa
sebab tu lu tak pernah teragak-agak ngan ckap wa pape pown
pape pown
wa BERTERIMA KASIH SANGAT KAT LU
coz SUDI BAGI AYAT TU KAT WA
THANX DERR!
JASAMU DIKENANG
'' SAMPAI MAMPUS '' =)

Friday, January 14, 2011

tidak suka

aku paling tak suka
kalo kwan lelaki aku berbaek-baek dengan p'puan yang memang aku fuck up
sorry for the bad words
just expressing what i felt
SUMPAH memang aku akan rasa bengang giler
MACAM BODO
hahahaha

dah dekat seminggu aku tgk mmber aku sowang ny baek-baek dengan p'puan yg mmg aku benci
tak yah lar cite sape
skunk aku tgk ag sowang
baek-baek pulak ngan p'puan yang aku nyampah
huh!
nak ngorat kew oii?
boleh , ngorat ah

agpown aku ny bukan sape-sape pown ngan kowang kaannn
kalo aku ckap kenape AKU FUCK P'PUAN NY
KORANG NAK DENGAR KEW ?? =)

oh lupa
aku kan wack
buat baby freeze mengeletar
six step 10 round dah semput
toprock pown mcam HARAM JADAH
headstand pown nk kene ada dinding
halo freeze pown x dapat-dapat ag
mmg x de lah korang nak dengar apa yg aku ckap
aku ade ke
aku tak de ke
mmg x penting pown kannnn =)

go on LAH weyh
nnti tak perlu nak cari-cari aku OKIE!
carilah p'puan tu
heeeee~

sumpah buat aku meluat

Tuesday, January 11, 2011

traning for comp at eypoh

semalam mereka dan mereka traning di rumah kim
siap nak masak-masak ag
oh great
i'm starving for sure
heeee~
mereka dan mereka yang ada adalah
ayie , rizal , mint , kim and me
semua semangat nak tgk cite ngangkung at first
but last-last cite ngangkung tu yg tgk kiteorang
HAHAHA
at first i thought wanna go to sleeep
tapi tetibe muncul pulak manusia yang bernama faroukhee
dengan semangat cakap
" cancel nak buat kek , kiteowg nak buat nasi goreng special punya "
i'm like huh??
dengan muka sakai ( rambut x yah ckap lar )
bangun jalan g dapur
kerana sebok msj ngan waney
kene marah ngan kim coz x basuh periuk nasi
dah kene mara trus x de mood
blah masuk bilik
then muncul pula manusia nama Amin Zainuddin
mint : awal tidur
myra : mlas bha nak lyan orang diluar
mint : kenapa bha ?
myra : mlas suda nak lyan , merajuk ~ XD
mint : kenapa merajuk ( ceh , bnyak plak soalan dy )
kemudian muncul satu suara menyampuk
rizal : ceh , merajuk * x ingat rizal ckap ape
kemudian bangun balik , sebab carik-carik hp x jumpe
dengan panas aty
keluar tgk kat luar
RIZAL ! PULANGKAN BALIK HP AKU
rizal dengan muka x bersalah slumber buad bodo
ag panas aty
last-last jumpe jugak hp
ceh rizal , nak sorok x kava , HAHAHAHA
disebabkan panas aty
ambik hp dy , sorok dalam bilik
hehe
tidak lama kemudian , datanglah seorang bboy mengetuk pintu
datang-datang jew
terus bukak laptop ( nak edit lagu lar katakan )
sedang-sedang tgk cite ngangkung
sedang-sedang mendengar lagu yang diedit oleh ayie
kemudian tadaaa!
muncullah mint dengan nasi goreng perencah tiga rasa dy
dengan semangat dy makan
terbukak pula aty nak rasa masakan mint
terus meluru ke dapur
kaut-kaut apa yang patut kemudian berjalan ke depan
selesai makan , dah settle basuh pinggan
tgk mereka dan mereka traning untuk comp kat eypoh
masing-masing dope oii
selagi ada ruang , selagi tu dyowg belasah maen set
HAHAHAHA
dan saya sebagai penonton
merasa agak terhibur jugak lar kannn
setelah mereka berlatih dan berlatih
tetibe timbul pula idea nk g nasir bistro
ckap nak gerak tapi x gerak-gerak pown
HAHAHAHA
yang rizal tgh panas aty sbb carik hp x jumpa
naah! ambik ko , sorok lagi hp ak
setelah kemas-kemas , mereka pown bergerak lar ke nasir bistro
saya x ikut sebab ntah , heee~
setelah pemergian mereka dan mereka
saya pown online jap then tido~
tengah syok-syok tido tetibe balik plak dua orang manusia
bru balik dari lepak kat nasir bistro
disebabkan mlas nak layan
saya pown sambung tidur
heeee~
the end

FAROUKHEE NURUL ARIFIN MAULA GHANI

he's sick
and today im supposed to company him go to meet his doctor
but i failed

Sunday, January 9, 2011

apa harus aku buad ??

kim suwoh aku call dy
lepas tu dy ckap dy sakit
nk aku temankan dy pergi hospital
aku pown bersetuju
aku ckap lar esok aku g umah dy
selasa teman dy g hospital

lepas tu kat blog laen plak ceritanya
dy masih lagi nak sebut Fira Dahlan je yg peduli pasal dy
eh , abis tu aku tak peduli lar pasal ko??
kalo aku betul tak peduli
buad ape aku nk teman ko g hospital hah ?!
baek aku g tgk wayang ngan ina

myra - hospital
selasa
tahu!
myra - dah tu nk g hospital hari ape??
kim - hehe
tah ..
myra - nk kene wat temu janji dulu kew??
x pe ah
ajak ar abby
kim - pahal abby ?
O-o
myra - saje suke
ajak ar dy
dy ksn dope
kim  - huh ?
myra - nnti nk g hospital , roger ar
esok x grak balakong
kim - huh ?
myra - NANTI NAK G HOSPITAL , BERITAHU LAR
BARU ORANG GERAK BALAKONG
ADA PAHAM?
kim - yey yey !!
tak jadi pergi hospital !!
hahaha
selamat !!
bye
myra - bye

yelar , aku kan x peduli pasal dy
buat ape aku nak tnggu dy ??
baek aku duk hostel ..
aduh , dalam marah-marah pown still aku kesiankan dy
bia lah
esok lepas kelas
aku pegi lar umah dy
risau plak , hmm

Thursday, January 6, 2011

inspiration

go ahead
text him first
he might be checking his phone , waiting for you
stare into the eyes of the person you like and memorize the color
turn on your ipod and run as far as you can
say hi to a stranger , you never know what thet'll become to you
have a mental health day - you know you need it
don't go on a facebook for a day and see what you can accomplish
give money to a charity , your good karma will come around eventually
sneak out , you might get caught , but it'll be 100% worth it
tell that one person that you like then , what's the worst can happen?
he doen't like you back?
then he doesn't deserve you anyway , right ?
treat yourself to something indulgent , you deserve it
smile at a stranger , it could make their day
wink , it's sexy and makes you feel confident , after all , you are pretty , hot ;)
go for somebody who is totally wrong for you
they may not be totally wrong after all
stand up for yourself, because if you don't . who will?
moral of the story is it's 2011 , start living your dream life that you've always wanted
after all , YOU ONLY LIVE ONCE

thanx AMY ZAINAL for this
it's giving me an inspiration

Monday, January 3, 2011

skunk ny my point is saya malas nak peduli orang nak ckap ape pasal saya
sume orang tak perfect
haha
peace

freeze !

i've started doing freeze since 5 NOV 2010
i've learn BABY FREEZE as my first freeze
then i started to play around
not training hard enough until my bboy teacher mad at me
" training sekejap , training maen2 , rest je memanjang '' (=.='')
and i can see that
i take a long time to figure out shoulder freeze but one night to do it but practicing hard enough
SORRY KIM !
X MAEN2 DAH LEPAS NY

so far , i've done BABY FREEZE , SHOULDER FREEZE , SIDE CHAIR FREEZE , CHAIR FREEZE , BABY GUN . 
 Now dah boleh maen HEADSTAND
now i am focusing on

HALO FREEZE

gara-gara tengok HONG 10 , terus nak belajar freeze ny .. susah gak coz kene belajar wat side chair freeze dengan tangan kat belakang , selalu maen freeze , tangan lock kat depan jew .. ^^.
mr kim selalu ckap
"leher tu bagi keras , jangan sampai bahu sentuh lantai''
sumpah semacam , HAHAHAHAHA





target nak dpt freeze ni MINGGU NI , Insyallah ! ^^.
i am targeting a few moves but i wont mention it here .. tunggu dah comfirm dapat baru post kat blog
time tu BARU BOLEH BEGA-BEGA
hahahahaha
PS : i'm in ♥ with bboy hong 10 =P =P
hahahahaha
pengaruh kim punye pasal (=.='')